FENA biznis     | 11.06.2020. 14:33 |

BBI banka dobitnik britanske nagrade 'Best Investor Relations Bank B&H 2020'

FENA Saopćenje

Bosna Bank International (BBI) dobitnica je nagrade ”Best Investor Relations Bank Bosnia and Herzegovina 2020”, vodećeg finansijskog portala i magazina „Global Banking & Finance Review“ iz Velike Britanije.

„Global Banking & Finance Review“ je finansijska platforma osnovana 2010. godine koja svojoj čitalačkoj publici od tri miliona ljudi iz preko 200 država širom svijeta nudi vijesti, analize, mišljenja, recenzije, intervjue i video zapise iz svijeta bankarstva, finansija, poslovanja, trgovine, tehnologije, ulaganja, brokerskih poslova, poreskih i novosti iz svijeta prava, kao i islamskih finansija.

Stručni i istraživački tim za dodjelu nagrada, od samog osnivanja  2011. godine kada je utemeljen, nagrađuje inovacije, strategije, progresivne i inspirativne promjene koje se događaju u globalnoj finansijskoj zajednici. Nagrade su osmišljenje kako bi se prepoznale kompanije svih veličina koje su istaknute u određenim područjima stručnosti i izvrsnosti u finansijskom svijetu.

Inače, nagrade za bankarstvo i finansije „Global Banking & Finance Review“ u svijetu su prepoznate kao simbol izvrsnosti u bankarskom i finansijskom poslovanju. Bosna Bank International d.d. Sarajevo članica je Vijeća stranih investitora (Foreign Relations Council  - FIC) u Bosni i Hercegovini, a od 2010. godine BBI organizuje Sarajevo Business Forum (SBF), poslovno-investicijsku konferenciju koja je prepoznata kao najznačajniji događaj za spajanje investitora i poslovnih ideja i projekata u Jugoistočnoj Evropi.

 

Kontakt informacije:

Bosna Bank International d.d.
Trg djece sarajeva bb 71.000 Sarajevo BiH

Besplatni telefon: 0800 200 20

Tax: +387 33 203 122
E-mail: info@bbi.ba
Web: www.bbi.ba

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

Otvorena online registracija za 11. Sarajevo Business Forum

Potpisani prvi ugovori iz subvencionirane linije za privrednike SBK

Iskoristite BBI akcijsku ponudu na depozite do 20.000 KM

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom