Stranačke aktivnosti     | 06.06.2020. 13:25 |

Saopćenje za javnost Nezavisnog bloka

FENA Saopćenje

Sinoć je u Bihaću održana Izborna skupština NB Bihać i prezentacija politika NB-a u ovom gradu u okviru čega je izabrano novo rukovodstvo NB-a Bihać.

Na stotine novih članova koji su u posljednje vrijeme prepoznali zalaganje predstavnika Nezavisnog bloka na svim nivoima, pogotovo u vrijeme pandemije korona virusom kada su mnogi stajali po strani, rukovodstvo ove stranke potaknulo je da u Bihaću postavi osvježene temelje stranke na još jače osnove, i to novim, odgovornim i progresivnim kadrovima koji će u budućem periodu biti istaknuti u prvi plan.

Za predjednika NB GO Bihać izabran je ugledni privrednik Nazif Ćehajić, dok su za potpredsjednike izabrani Ismar Cerić, Elvira Selmanović i Goran Čurić. Od sinoć, ulogu sekretara GO NB Bihać obnašati će Jamin Fikić, dok će predsjednica Bloka žena biti Elvira Begić, a predsjednik Bloka mladih Amir Amidžić.

„Državu su oteli oni koji za to imaju najmanje pravo. Želimo ujediniti narod i pobijediti politike koje nas vraćaju unazad. Ovoj zemlji je potreban ravnomjeran razvoj i rast, jednaka prava za sve i pravna država u koju će ljudi vjerovati i u kojoj će naša mladost rado ostajati i živjeti “ rekao je između ostalog Senad Šepić, predsjednik NB-a prilikom prezentacije politika ove stranke, u okviru koje su još govorili Nisvet Jusić, potpredsjednik Nezavisnog bloka i zastupnik u Skupštini USK, a kao gost se obratio i Mirsad Selmanović, bivši načelnik štaba 5. korpusa Armije Bosne i Hercegovine koji je naglasio da podržava NB jer Sarajevo približava Krajini i predstavlja jak glas običnog naroda u institucijama države gdje god NB ima svoje predstavnike.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) H. D.

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost Nezavisni blok

Saopćenje za javnost Nezavisnog bloka

Saopćenje za javnost Nezavisnog bloka

Promo

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!