Regija     | 06.06.2020. 15:15 |

Prvi letovi Montenegro Airlinesa od 12. lipnja

FENA Internet

PODGORICA, 6. lipnja (FENA) - Nacionalni avioprijevoznik Crne Gore Montenegro Airlines od 12. lipnja će u ograničenom obimu početi s redovitim putničkim prometom.

 Prvi let, kako su priopćili iz te kompanije, planiran je 12. lipnja i to ka Ljubljani, nakon čega se očekuje uspostavljanje prometa ka Frankfurtu, Beču, Parizu, Cirihu, Diseldorfu, Kopenhagenu, Minhenu i Hanoveru.

 "Na svim letovima primjenjivat ćemo sve neophodne mjere sigurnosti u skladu s najvišim standardima, kao i uputama nadležnih domaćih i međunarodnih regulatornih tijela", poručuju iz kompanije.

 Imajući u vidu ublažavanje restrikcija u većem broju zemalja Europe, te otvaranje granica, Montenegro Airlines očekuje da će u narednih mjesec dana uspostaviti letove i ka svim ostalim destinacijama za ljetnu sezonu.

 "Konačni red letenja ovisit će od odluka i smjernica domaćih i međunarodnih tijela nadležnih za oblast civilne avijacije, odnosno od ukidanja zabrana letenja, izmjena ograničenja u putovanjima i zdravstvenih mjera u zemljama do kojih Montenegro Airlines leti", navodi se u priopćenju, prenosi RTCG.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti

Crna Gora: Uhićena direktorica Agencije za sprječavanje korupcije?

Nevladine organizacije traže da Crna Gora sponzorira Rezoluciju UN-a o genocidu u Srebrenici

Sattler novi veleposlanik u Crnoj Gori

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana