Ekonomija     | 05.06.2020. 08:33 |

Potpisan Ugovor za projekt vodovodne mreže za naselja Miši i Golinjevo

FENA Mario Loncar

LIVNO, 5. lipnja (FENA) - Ugovor za izradu završnog dijela glavnog projekta za izgradnju sekundarne vodovodne mreže Miši - Golinjevo potpisan je u četvrtak u Livnu.

Ugovor je potpisao gradonačelnik Livna Luka Čelan s predstavnikom tvrtke INPROS Mostar čija je ponuda odabrana putem postupka javne nabave sukladno Zakonu o javnim nabavkama Federacije BiH. 

Projekt izgradnje sekundarne vodovodne mreže za stanovnike Miša i Golinjeva bit će realiziran u sklopu velikog projekta izgradnje vodovodne mreže za cijelo područje Livna i livanjskih sela naziva "Livanjski horizont". 

Kako je za Fenu kazano iz gradske uprave, projekt "Livanjski horizont"  predstavlja kapitalni projekt izgradnje općinskog vodoopskrbnog sustava započetog prije 10 godina, a vrijednog više od 25 milijuna konvertibilnih maraka. 

Zahvaljujući tom projektu i izgradnji magistralne, odnosno sekundarne vodovodne mreže svako domaćinstvo u ovoj općini će uskoro dobiti pitku vodu.

Sredstva za ovaj projekt su osigurana iz proračunskih sredstava općine, odnosno grada s viših razina vlasti i kreditnim aranžmanom.

Završetkom ovih radova na magistralnom vodovodu, cjevovodom će biti opasano cijelo Livanjsko polje.

(FENA) M. K.

Vezane vijesti

Čović otvorio sabirno-distributivni centar u poslovnoj zoni 'Zvirići'

Usuglašeni kriteriji ocjenjivanja poticaja podrške razvoju novih biznisa

Hercegovački vinari na Sarajevo Wine Festu

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo