Stranačke aktivnosti     | 04.06.2020. 18:39 |

Saopćenje za javnost SDS-a

FENA Saopćenje

Stojanović: Nestručno djelovanje nadležnih dovelo do pojave klastera u Modriči

Direktnu odgovornost za pojavu klastera u Modriči, ali i prethodnu pojavu virusa u dječijem obdaništu, nalazimo u neblagovremenom, nestručnom i paušalnom postupanju Opštinskog kriznog štaba, na čelu sa načelnikom opštine - istakao je Damir Stojanović, predsjednik Opštinskog odbora SDS Modriča reagujući na velike propusta ranije u modričkom dječijem obdaništu JU ''Naša radost'' i sada u privrednom društvu „Alfa“ d.o.o. Modriča.

Stojanović kaže da će SDS od nadležnih državnih organa tražimo hitno postupanje u utvrđivanju odgovornosti za sve očigledne propuste koji su ugrozili živote i zdravlje većeg broja ljudi i djece.

„Zatražićemo da se ta odgovornost, utvrdi i sankcioniše na narednoj sjednici Skupštine opštine Modriča koja će biti održana 11.06.2020. godine, uz zahtjev za njen direktan prenos, uvažavajući veliko interesovanje zabrinute javnosti“ – zatražio je predsjednik Opštinskog odbora SDS Modriča.

Stojanović je naglasio da Opštinski odbor SDS-a Modriča sa pažnjom i zabrinutošću, primio je vijest o pojavi novog klastera i naglog porasta broja zaraženih lica od virusa KOVID – 19, na području opštine Modriča.

Sektor za politiku i medije

 

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) M. B.

SDS

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost SDS-a

Saopćenje za javnost SDS-a

Saopćenje za javnost SDS-a

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo