Bosna i Hercegovina     | 02.06.2020. 13:07 |

Predškolskim ustanovama u HNŽ-u donirani beskontaktni toplomjeri (VIDEO)

FENA Nada Landeka

MOSTAR, 2. lipnja(FENA) - Razvojni program Ujedinjenih naroda (UNDP) donirao je 45 digitalnih beskontatnih toplomjera predškolskim ustanovama u Hercegovačko neretvanskoj županiji (HNŽ).

Toplomjeri su uručeni predstavnicima predškolskih ustanova u utorak u mostarskom Centru za kulturu, u organizaciji Ministarstva obrazovanja, znanosti, kulture i športa i Ministarstva financija HNŽ-a.

Prema preporukama Zavoda za javno zdravstvo HNŽ-a i F BiH, tjelesna temperatura mjeri se osoblju i djeci pri ulasku u predškolske ustanove u svrhu sprječavanja ili smanjenja prenošenja virusa SARS-CoV-2.

-Zadovoljstvo nam je što danas uručujemo toplomjere našim predškolskim ustanovama, ne samo vrtićima, centralnim jedinicama nego svim podružnicama. Zavod za javno zdravstvo Federacije i županijski Zavod dao je zadatak da se mjeri temperatura prije ulaska u predškolske institucije - kazao je ministar obrazovanja, znanosti, kulture i sporta u Vladi HNŽ-a Rašid Hadžović.

Digitalne beskontkatne toplomjere je dobio, uz ostalo, i vrtić "Sveti Josip" iz Mostara, čija je ravnateljica sestra Marija Jovanović kazala kako se radi o vrijednoj donaciji koja će imati svoj doprinos sigurnosti kako djelatnika tako djece.

Pogledajte http://www.fena.ba/video/4540

Preuzmite https://drive.google.com/drive/folders/1WWcYGKKvrN3qe7ORpNlhqZCg2B54NLSW

(FENA) M. K.

Vezane vijesti

HNŽ: Poboljšanje sigurnost u prometu

Pametna klupa poklon Gradu Ljubuškom

CCI: HNŽ i dalje bez nadzora nad trošenjem javnog novca

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom