Bosna i Hercegovina     | 02.06.2020. 11:44 |

Objavljen natječaj za financiranje projekata od interesa za Hrvate u BiH

FENA Internet

ZAGREB, 2. lipnja (FENA) -Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske objavio je Javni natječaj za financiranje kulturnih, obrazovnih, znanstvenih, zdravstvenih i ostalih programa i projekata od interesa za hrvatski narod u Bosni i Hercegovini za 2020. godinu

Na Javni natječaj se mogu prijaviti pravne osobe koje su registrirane i djeluju najmanje dvije godine u Bosni i Hercegovini, zaključno s danom objave Javnog natječaja, navodi se na službenoj stranici Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan RH.

Prednost u dobivanju financijske potpore imat će programi i projekti koji će proizvoditi dugoročnije učinke za opstojnost hrvatskoga naroda u Bosni i Hercegovini, koji se provode u partnerstvu s pravnim osobama iz Republike Hrvatske u smislu prekogranične suradnje te programi i projekti koje financijski podupire lokalna zajednica i koji uključuju opstojnost i stabilnost ustanova te stvaranje i očuvanje radnih mjesta, kao i programi i projekti kod kojih je vidljiva jasna provedivost i održivost.

Rok za podnošenje prijava u elektroničkom i papirnatom obliku je 30 dana od dana objave Javnog natječaja na mrežnoj stranici Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske i traje zaključno do 1. srpnja 2020. godine.

Sve informacije u svezi prijave i slanja e-obrazaca i dokumentacije se mogu naći na internetskoj stranici Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske.

(FENA) M. K.

Vezane vijesti

Vlada RH izdvaja sredstva za SUM, HNK u Mostaru, KŠC u Travniku i obnovu Gimnazije u Širokom Brijegu

Raspisan natječaj za 11. Šantićev festival djece pjesnika

Otvoren natječaj za smještaj i prehranu u Studenskom centru u Mostaru

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo