FENA biznis     | 02.06.2020. 11:00 |

EON SADA PREPORUČUJE OMILJENI SADRŽAJ

FENA Saopćenje

EON SADA PREPORUČUJE OMILJENI SADRŽAJ SVAKOM ČLANU PORODICE!

Unaprijeđena verzija Telemach-ove EON platforme potpuno će promijeniti doživljaj gledanja televizije svakom korisniku lično, a poseban prostor namijenjen je najmlađima u EON Kids-u. EON vam sada preporučuje ono što vas interesuje i što volite da gledate.

Sada svako može da otvori svoj profil i svaki put kada birate određeni sadržaj, EON uči vaše navike i na osnovu onoga što ste do sada gledali, preporučuje vam ono što je najbliže vašem interesovanju. Sadržaj koji je emitovan u posljednjih sedam dana nalazi se u sekciji „Propušteno za tebe“, preporuke iz Video kluba u „Naslovi za tebe“, a uskoro se očekuje i sekcija „Sada za tebe“ na kojoj će biti preporuka sadržaja koji možete da gledate u realnom vremenu na TV-u.

Svaki član porodice može da ima svoj profil u EON-u koji je dostupan na svim uređajima, bez dodatne naplate. U podešavanjima profila možete da izaberete tamnu ili svijetlu pozadinu na ekranu vašeg uređaja (Dark ili Light mode).

Novi prostor za najmlađe u EON-u

Telemach-ova platforma EON jedina je TV platforma kod nas na kojoj djeca, u okviru svog EON Kids profila, imaju mogućnost da istražuju i gledaju sve što žele potpuno bezbjedno, jer sadrži isključivo sadržaje primjerene njihovim godinama. Nešto što će djeci gledanje televizije učiniti još zabavnijim je i posebno dizajniran daljinski upravljač koji stiže tokom ljeta. I djeca kao i odrasli mogu da koriste svoj EON Kids profil na svim uređajima.

U Video klubu djeci su dostupni neki od najpopularnijih crtanih filmova poput Djeca s oblaka u okviru Hopstera, Patrolnih šapa u katalogu Nick +, Mačak Tom i prijatelji na Minimaxu, a uskoro i Disney katalog,  kao i mnogi drugi sadržaji na dječijim TV kanalima i u okviru Video kluba.

Korisnici EON-a nove funkcije dobijaju bez dodatne naplate. Svi novi korisnici koji odaberu neki od EON paketa koji u sebi sadrži usluge televizije, interneta i telefonije mogu da iskoriste promotivnu cijenu paketa – prvih 6 mjeseci po 1 KM i dobijaju nove personalizovane funkcije EON-a.

www.telemach.ba

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) M. L.

Vezane vijesti

Kompanija Telemach BH predstavlja novi EON Video klub

Pobjednici GOOD HACKathona Telemach fondacije posjetili inovativni razvojni centar United Cloud

Novogodišnji paketići Telemach fondacije stigli do 650 mališana iz cijele BiH

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo