Bosna i Hercegovina     | 29.05.2020. 17:15 |

Provedbeni izborni stožer HDZ-a BiH o aktivnostima u nadolazećoj kampanji

FENA Saopćenje

MOSTAR, 29.svibnja (FENA) - Konstituirajuća sjednica Provedbenog izbornog stožera HDZ-a BiH za Lokalne izbore u Bosni i Hercegovini 2020. godine održana je u petak u Mostaru.

Zamjenica predsjednika HDZ-a BiH i predsjednica Izvršnog i Provedbenog izbornog stožera HDZ-a BiH Borjana Krišto i voditelji koordinacija raspravljali su o koracima koje će Provedbeni izborni stožer u suradnji sa lokalnim stožerima provoditi u nadolazećoj kampanji, priopćeno je iz Ureda za informiranje HDZ-a BiH.

Istaknuto je kako će voditelji koordinacija u narednom vremenu pristupiti izradi svojih strateških, programskih i planskih dokumenata kao i samoj strategiji, ukupna kampanja imat će decentralizirani pristup, dok će Provedbeni izborni stožer biti tijelo koje će sve koordinirati.

Za idući sastanak dogovoreno je da odjeli moraju uskladiti plan rada te načiniti hodogram aktivnosti kao i obavijest za sve stranačke organizacijske cjeline, u smislu izvršavanja svih predizbornih obaveza, operativnih, analitičkih i tehničkih.

Na sastanku je naglašeno kako će se uvažavati pristup svih lokalnih jedinica te da je stoga važna analiza situacije s terena. 

Provedbeni izborni stožer HDZ-a BiH će, kako je navedeno, proširiti sastave svojih koordinacija, sačiniti planove rada koji će biti usklađeni sa Izbornom strategijom, rokovima kao i kalendaru svih predviđenih aktivnosti.

Niže organizacije HDZ-a BiH imenovat će svoje provedbene izborne stožere, navodi se u priopćenju.

(FENA) N. M.

Vezane vijesti

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

U ponedjeljak sjednica Predsjedništva HDZ-a BiH

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta