Stranačke aktivnosti

Saopćenje za javnost SDS-a

Saopćenje

Stanić: Posebna sjednica potrebna zbog knjiženja strateške imovine Srpske a ne zbog rezolucije

Na posebnoj sjednici potrebno je raspraviti činjenicu zbog čega Sifet Podžić dolazi u Banja Luku da knjiži aerodrom Mahovljane i kasarnu Kozara, stratešku imovinu Republike Srpske a ne rezoluciju za koju je SDS imao saglasnost Srpske pravoslavne crkve – istakao je danas Miladin Stanić, šef Kluba poslanika SDS u NSRS.

On kaže da će se posebna sjednica održati, i da će se na njoj suprostaviti oprečna mišljenja.

„Ukoliko će posebna sjednica raspraviti i kompenzirati Republici Srpskoj činjenicu da je SNSD pristao da se sa Republike Srpske prenosi strateška imovina Republike Srpske kao što je aerodrom Mahovljani i kasarna Kozara, ili će se njome vratiti jasenovačka građa koju je predao Milorad Dodik ili ako će se odustati od NATO puta koji je Dodik trasirao pristajući na ANP, mi smo spremni da budemo kooperativni na sjednici“ – ponovio je Stanić.

Stanić je naglasio da SNSD još samo nije počeo sazivati posebne sjednice Narodne skupštine o tome da li se neki poslanik SDS-a nepropisno parkirao u Sarajevu.

„Mi iz SDS-a smo vjernici i za spornu rezoluciju smo imali podršku Srpske pravoslavne crkve“ – zaključio je Stanić.

SDS
Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.