Bosna i Hercegovina     | 27.05.2020. 14:29 |

Tri policijska službenika GPBiH dobila čin glavnog inspektora

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 27. svibnja (FENA) - Ravnatelj Granične policije (GP) BiH Zoran Galić u srijedu je u Sarajevu primio trojicu novoimenovanih i unaprjeđenih glavnih inspektora, koji će od 1. lipnja u skladu sa Zakonom o policijskim službenicima, obavljati novu dužnost.

Na osnovu Odluke o unaprjeđenju, policijski službenik Pero Milivojević raspoređen je na radno mjesto načelnika Uprave za operacije, Naim Pidro na mjesto načelnika Ureda za strateško planiranje i europske integracije i Senad Lizde na radno mjesto načelnika Terenskog ureda Istok sa sjedištem u Višegradu.

Ravnatelj Granične policije BiH izrazio je zadovoljstvo dosadašnjim angažmanom navedenih policijskih službenika i poželio im sreću u daljnjem radu, priopćeno je iz Granične policije BiH.

"GP BiH susreće se s brojnim izazovima i neophodno je da imamo savjesne i profesionalne policijske službenike. Želim vam sreću u daljnjem radu te da vaš posao obavljate kao i do sada, profesionalno i u skladu sa zakonom", istaknuo je Galić.

Ovom činovanju prethodio je interni oglas za popunjavanje slobodnih radnih mjesta policijskih djelatnika GP BiH putem unaprjeđenja, a nakon okončane procedure ocjenjivanja prijavljenih policijskih djelatnika u skladu s odredbama Pravilnika o proceduri za unaprjeđenje policijskih djelatnika u policijskim tijelima BiH, Komisija za unaprjeđenje policijskih djelatnika GP BiH objavila je konačnu listu kandidata nominiranih za unaprjeđenje u čin "glavni inspektor", stoji u priopćenju.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Pripadnici GPBiH spriječili krijumčarenje 27 migranata

Na lokalitetu Donjeg Svilaja, u pograničnoj zoni, pronađeno naoružanje i streljivo

Uhićena dvoja državljana BiH zbog krijumčarenja državljana Turske, Sirije i Iraka

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo