FENA biznis     | 25.05.2020. 09:40 |

INTERA: Priprema za marketing aktivnosti nakon globalne pandemije

FENA Saopćenje

MOSTAR, 25. svibnja - Dok se svakodnevni život polagano vraća u prijašnje stanje, gospodarstvo se nalazi pred novim izazovom – kako poslovati nakon globalne pandemije. Protekli period u prvi plan je stavio digitalizaciju poslovanja s posebnim naglaskom na online trgovinu i promociju putem društvenih mreža. U trenucima kada se gospodarstvo neupitno suočava s krizom, posebno je važno istaknuti se u moru promotivnih sadržaja i osvojiti kupce i klijente. Trikove kako učiniti upravo to, imat će priliku naučiti sudionici Code On Meetup-a Vol. 16: Kako se profilirati na tržištu nakon COVID-19? kojeg INTERA Tehnološki Park organizira u četvrtak, 4.6.2020. godine u 14h.

U tjednu kada će Code Hub Mostar ponovno otvoriti vrata za svoje korisnike, svi zainteresirani će još jednom moći u online formi pratiti novo izdanje meetup-a koje će poseban naglasak staviti na Facebook promociju. Svoje iskustvo sa svim sudionicima će podijeliti Robert Dobrilović koji je svoj put u svijetu digitalnog marketinga započeo prije šest godina tijekom studija informatike u Hrvatskoj. SEO je bio prvi dio digitalnog marketinga kojm se bavio, a zatim je prešao na Facebook, Google i YouTube oglašavanje. S više od 60 uspješnih projekata iza sebe, sada ima veliki zadatak - zavladati ecommerce svijetom na Balkanu i čitavoj Istočnoj Europi. Ponosan je vlasnik digitalne marketinške agencije Vendas, koja se specijalizira u pružanju većeg povrata uloženog za vlasnike e-trgovina.

Tijekom teorijskog dijela, Robert će sudionike upoznati s osnovama Facebook oglašavanja, uključujući i Facebook Ad Account, Facebook Business Manager Account i Facebook Pixel, a kroz praktični dio oni će već tada moći naučiti najvažnije trikove uspješnih kampanja. Tijekom online meetup-a imat će priliku izraditi Facebook Lead Form kampanju, Custom publiku te LookAlike publiku, ali i naučiti kako testirati oglase, koje metrike gledati te kako customer research može pomoći pri izradi oglasa i ponude.

Svi zainteresirani za drugi po redu online meetup, koji INTERA Tehnološki Park organizira uz podršku Švicarskog poduzetničkog programa, mogu se prijaviti na linku, a sva eventualna pitanja postaviti na info@intera.ba.

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti

TP 'Intera' Mostar: Radionica o digitalizaciji procesa u MSP

Mostar i ove godine domaćin konferencije Connecto

Poznati detalji programa trećeg izdanja Cross Border Coworking Conference

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta