Kultura     | 22.05.2020. 14:10 |

Lutkarsko kazalište Mostar objavilo dobitnike nagradnog natječaja

FENA Saopćenje

MOSTAR, 22. svibnja (FENA) –  Lutkarsko kazalište Mostar objavilo je imena dobitnika nagradnog natječaja, koji je proveden povodom Majčinog dana i Međunarodnog dana obitelji.

Radi se o natječaju koji je bio otvoren za tri dobne kategorije, za djecu od 3 do 8 godina, zatim malo stariju publiku uzrasta od 9 do 14 godina te za stariju populaciju roditelje, bake, tetke i druge, a svi natjecatelji morali su dostaviti različite kreativne radove, priopćeno je u petak iz spomenutog kazališta.

Nagrade u kategoriji djece od 3 do  8 godina osvojile su Lucija iz Ljubuškog te Rafaela i Vita iz Mostara. Dobitnici nagrada za kategoriju djece od 9 do 14 godina su Petra, Ela i Jana iz Mostara, dok su nagrade u kategoriji za odrasle osvojili tata Armin iz Sarajeva, Ehlimana iz Jablanica i tata Refik iz Mostara.

Nagrade su podijeljene u srijedu ispred zgrade Lutkarskog kazališta, uz poštivanje sigurnosnih mjera.

Iz Lutkarskog kazališta čestitali su svim nagrađenima, kao i svima onima koji su se prijavili i sudjelovali u natječaju, navodeći kako će svi sudionici dobiti po dvije gratis ulaznice za predstavu po izboru u sezoni 2020./2021.

(FENA) N. M.

Vezane vijesti

Bira se najljepša poštanska marka izdana u 2023. godini

Ovaj tjedan u Lutkarskom kazalištu Mostar dječja predstava 'Vuk i kozlići'

NATO Štab Sarajevo dodijelio nagrade u čast heroja iz cijele BiH

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo