Kultura     | 15.05.2020. 14:31 |

Napretkova 22. Ljetna akademija njemačkog jezika u Beču

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 15. maja (FENA) - Hrvatsko kulturno društvo "Napredak" poziva sve zainteresirane studente od 18 do 30 godina koji žele naučiti i/ili unaprijediti svoje znanje njemačkog jezika te upoznati Beč i Austriju da se prijave na 22. Ljetnu akademiju njemačkog jezika u Beču koja će biti održana od 2. do 21. augusta.

Kandidati koji budu izabrani za sudjelovanje u Ljetnoj akademiji obavezni su uplatiti dio troškova za sudjelovanje u iznosu od 500 eura, saopćeno je iz tog Društva.

Ukupni troškovi Ljetne akademije njemačkog jezika uz puni pansion, nastavni materijal, neograničen prijevoz unutar grada Beča, povratnu kartu do Beča te posjetu muzejima i obilazak grada sa licenciranim vodičima za studente iznosi ukupno 1000 eura (Članovi Napretka uz potvrdu 800 eura). Ukupna vrijednost Akademije po polazniku iznosi 1.600 eura. Razliku cijene snosi organizator Fond "Jukić" HKD Napredak Austrija.

Prijave traju do 15. juna ove godine, a sve dodatne informacije o Napretkovoj ljetnoj akademiji u Beču te prijavni obrazac može se pronaći na https://www.napredak.at/akademija/22-ljetna-akademija-njemackog-jezika/ kao i na instagram i facebook profilu hkdnapredakbec, saopćeno je iz HKD "Napredak".

(FENA) M. L.

Vezane vijesti

Napredak organizira Tečaj copywritinga i SEO copywritinga

Predstavljena knjige 'Stari most s mjesta događaja' Miroslava Landeke

Čelnici HAZU-a BiH i HKD 'Napredak' o obilježavanju 600 godina rođenja kraljice Kosače

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo