Ekonomija     | 14.05.2020. 12:34 |

Addiko Business EBank - Elektronsko bankarstvo za pravne osobe

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 14. maja (FENA) - Addiko Bank, osim za fizičke osobe, nudi usluge elektronskog bankarstva i za pravne osobe, koje omogućava brže i jednostavnije obavljanje platnih transakcija i pregled platnog prometa kompanije, pristup računima i uvid u promjene po njima, pregled i štampu izvoda po transakcionim i deviznim računima, 24 sata, sedam dana u sedmici. 

Član Uprave Addiko Bank d.d. Sarajevo Belma Sekavić Bandić je kazala da Addiko Business EBank omogućava klijentima da koriste svoje bankarske usluge sa bilo kojeg mjesta u svijetu odakle imaju pristup internetu. Naglasila je da je elektronska komunikacija sa bankom putem korištenja usluge Addiko Business EBank ekonomičnija, brža i jednostavnija, te u isto vrijeme i potpuno sigurna.

Praćenje svojih finansija, kako je kazao član Uprave Addiko Bank a.d. Banja Luka Boštjan Pečenko, u svakom je trenutku  od neizmjerne važnosti za njihove klijente, te im putem usluge Addiko Business EBank, između ostalog, omogućavaju i pregled kredita, depozita, kartica i kartičnih transakcija, ali i pregled proizvoda dokumentarnog poslovanja. 

Aktivacija usluge Addiko Business EBank je bez naknade i jednostavna jednako kao i njeno korištenje, saopćeno je iz  Addiko Bank.

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

Na trgovanju na Sarajevskoj berzi danas promet 77.417,40 KM

Promet na Banjalučkoj berzi danas 4.217,11 KM

Promet na SASE ove sedmice više od tri miliona KM

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'