Bosna i Hercegovina     | 07.05.2020. 12:41 |

DF - Naše političke protivnike bole dobri rezultati DF-a u TK i KS

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 7. maja (FENA) - Demokratska fronta objavila je da su ministri zdravstva koji dolaze iz te stranke u Tuzlanskom i Kantonu Sarajevo potpuno transparentno, odgovorno i profesionalno obavljali svoj posao i odlično odgovorili izazovu pandemije, te da u njihovom radu nisu zabilježene nikakve nepravilnosti. 

Tvrde da je očito da to boli njihove političke protivnike pa im tuđe mutne radnje vještački pokušavaju staviti na teret. 

- Tim više što znaju da DF s tim nema nikakve veze, jer nije u Vladi FBiH, utoliko su ta nastojanja žešća. Istina je da se jedino DF i njegovi kadrovi ne dovode u vezu sa bilo kakvim kriminalnim radnjama i mahinacijama, stoga i ne čudi hajka koja je protiv DF-a vodi - ističu iz te stranke. 

Također, u DF-u smatraju da je nekome u interesu prikazati da su svi isti, a najgori oni koji se nisu bavili mutnim radnjama, niti su s druge strane sve učinjeno na sva zvona reklamirali, niti su ih kojekakvi komentatori društvene stvarnosti promovisali u zvijezde. 

- Dakle, napadi na DF motivirani su sistematskom političko-medijskom hajkom i histerijom kako bi se poništio i obezvrijedio odgovoran rad kadrova DF-a tokom pandemije, a u odgovornost stavili tuđi lopovluci - saopćeno je iz DF-a. 

(FENA) M. L.

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost Demokratske fronte

Saopćenje za javnost Demokratske fronte

Saopćenje za javnost Demokratske fronte

Promo

Vizija i plan urbanog razvoja Kantona Sarajevo: Transformacija grada za kvalitetniji i bolji život građana

Kampanja 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

M:tel: Telefoni na rate već od 5,29 KM!