Bosna i Hercegovina     | 05.05.2020. 19:22 |

Glavni tajnik Crvenog križa posjetio Civilnu zaštitu ZHŽ-a

FENA Saopćenje

ŠIROKI BRIJEG, 5. svibnja (FENA) - Glavni tajnik Crvenog križa Federacije BiH Namik Hodžić posjetio je u utorak Civilnu zaštitu Zapadnohercegovačke županije (ZHŽ) gdje ga je primio ravnatelj Drago Martinović.

Martinović je upoznao Hodžića o aktivnostima Uprave civilne zaštite, kao i o suradnji s Crvenim križem ZHŽ-a te gradskim i općinskim organizacijama Crvenog križa.

- Suradnja s Crvenim križem, kao i rad službe za zbrinjavanje nastradalog stanovništva i prvu medicinsku pomoć zaslužuju najviše ocjene. Upravo je ova kriza pokazala neophodnost suradnje svih struktura civilne zaštite, službi zaštite i spašavanja i žurnih službi - rekao je tijekom sastanka Martinović.

Hodžić je govorio o aktivnostima Crvenog križa FBiH, kao i o radu u Federalnom stožeru civilne zaštite, istaknuvši angažiranost djelatnika i volontera Crvenog križa na području cijele FBiH.

Prije sastanka s Martinovićem, Hodžić je posjetio sjedište Crvenog križa ZHŽ-a u Ljubuškom gdje se sastao s predsjednikom Crvenog križa ZHŽ-a Viktorom Grbavcem.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Francesco Rocca podnosi ostavku na mjesto predsjednika Međunarodne federacije društava Crvenog križa i Crvenog polumjeseca

Svijet 'opasno nepripremljen' za sljedeću krizu, upozorava međunarodni Crveni krst

Crveni križ dao ogroman doprinos u upravljanju migracijama u BiH

Promo

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana

Vizija i plan urbanog razvoja Kantona Sarajevo: Transformacija grada za kvalitetniji i bolji život građana

Kampanja 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'