Stranačke aktivnosti     | 05.05.2020. 09:26 |

Saopćenje za javnost DF-a

FENA Saopćenje

Da li za „elitu“ pravila ne vrijede? 

Nakon objavljenih snimaka sramotnog i bahatog „derneka“ u sarajevskom lokalu „Golf“ postavlja se pitanje da li ista ona pravila i mjere kojih se građani Bosne i Hercegovine pridržavaju već dva mjeseca ne vrijede za „elitu“ na čelu sa ministrom Košarcem!? 

Možda i najsramotnije je ponašanje dekana Veterinarskog fakulteta u Sarajevu, Nihada Fejzića koji snosi dodatnu odgovornost kao član Naučnog tijela za praćenje i analizu situacije izazvane koronavirusom u Kantonu Sarajevo. Da li Fejzić, Košarac i njemu slični misle da su građani ovce kojima će oči zatvoriti navučeni zastori kafane kojima pokušavaju sakriti vlastitu sramotu!? 

Potrudili su se „zabavljači“ i da ova bizarnost bude još veća hvaleći se na društvenim mrežama snimcima ove „zabave“ i javno nam prezentovali moguće stvaranje novog klastera i tako u opasnost doveli sve građane Sarajeva i Bosne i Hercegovine. 

Pozdravljamo reakciju pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo koji su prekunili ovaj sramotan „dernek“, ali isto tako se nadamo da će svi učesnici, a u prvom redu Košarac i Fejzić snositi i političku odgovornost za svoje bahato ponašanje u vrijeme dok se cijeli svijet, pa i Bosna i Hercegovina bori sa najvećom epidemijom u modernoj historiji. 

Na čast neka je Košarcu, Blekiću i ostalim nedodirljivim „zvijezdama“ sa korona-derneka, zbog vas i sličnih vama može nam se desiti da, u trenutku kada je prvi put više oporavljenih nego aktivno zaraženih u FBiH, nadležni organi budu primorani ponovo pooštravati mjere, za koje se opet pitamo da li ćete ih poštovati. Sramota!

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) E. F.

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost Demokratske fronte

Saopćenje za javnost Demokratske fronte

Saopćenje za javnost Demokratske fronte

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'