Bosna i Hercegovina     | 28.04.2020. 11:53 |

Zamjenik ministra obrane BiH posjetio aerodrom Mahovljani i vojarnu 'Kozara'

FENA Saopćenje

BANJA LUKA, 28. aprila (FENA) - Zamjenik ministra obrane Bosne i Hercegovine Mirko Okolić u ponedjeljak, 27. aprila posjetio je 1. helikopterski skvadron Brigade zračnih snaga i protuzačne obrane Oružanih snaga BiH na aerodromu Mahovljani te postrojbe u vojarni "Kozara" u Banjoj Luci.

Uz zamjenika ministra Mirka Okolića bili su i zamjenik načelnika Zajedničkog stožera OSBiH za resurse general-bojnik Gojko Knežević i zapovjednik Operativnog zapovjedništva OSBiH general-bojnik Radovan Ilić.

Zapovjednik Brigade ZS i PZO brigadir Dragan Nakić i izvršni časnik 1. helikoptekog skvadrona pukovnik Fadil Ramić na Mahovljanima su informirali goste o poduzetim mjerama zaštite od pandemije virusa COVID-19, kao i drugim aspektima rada ove letačke postrojbe.

Članovi izaslanstva izrazili su zadovoljstvo stanjem u skvadronu, a osobito činjenicom da postrojba nema pripadnika oboljelih od koronavirusa. Istaknut je i visok stupanj profesionalizma kojeg pripadnici 1. helikopterskog skvadrona demonstriraju u složenim okolnostima.

Zamjenik ministra Mirko Okolić sa izaslanstvom je istog dana obišao i zapovjedništvo 6. pješačke brigade, 7. bojnu logističke potpore Zapovjedništva logistike OSBiH, kao i zapovjedništvo 3. pješačke pukovnije OSBiH u vojarni "Kozara" u Banjoj Luci.

Izaslanstvo su dočekali zapovjednik 6.pbr brigadir Radovan Jović i zamjenik zapovjednika Zapovjedništva za potporu OSBiH brigadir Zoran Dunović.

Okolić je izrazio zadovoljstvo prezentiranim informacijama te još jednom podsjetio na važnost poštivanja mjera poduzetih u cilju zaštite pripadnika OSBiH, saopćeno je iz Ministarstva odbrane BiH. 

(FENA) L. A.

Vezane vijesti

Bećirović - Labib: Belgija važan partner na putu BiH ka evropskim i euroatlantskim integracijama

Delegacija Svekineskog narodnog kongresa u PSBiH - Jačati privredne i druge veze BiH i Kine

Brkić: Za BiH od ogromnog značaja da dobije pozitivnu odluku o pokretanju pristupnih pregovora

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo