Bosna i Hercegovina     | 20.04.2020. 13:13 |

'Napredak' pokreće projekt 'Javi se da ti čujem glas'

FENA Saopćenje

MOSTAR, 20. travnja (FENA) - Imajući u vidu novonastalu situaciju uzrokovanu pandemijom koronavirusa, Hrvatsko kulturno društvo (HKD) "Napredak" pokreće rubriku "Javi se da ti čujem glas" koja će biti emitirana na Napretkovoj službenoj web i facebook stranici.

"Poznati i manje poznati, članovi HKD Napredak, podružnica, stipendisti, glumci, pisci, slikari, pjesnici, jednom rječju umjetnici čitajte svoju ili poeziju koju volite, onu koja Vam je dotakla dušu, uz koju ste se radovali, voljeli ili plakali, možda se i smijali, koju ste živjeli. Glumite, pjevajte, plešite, trenirajte, slikajte, svirajte, čitajte…pošaljite poruku Napretkovcima i svijetu", poručili su iz Napretka.

Pozvali su sve zainteresirane da doba korone oboje kreativnošću, uspore vrijeme koje stoji, a opet prebrzo prolazi, te ostave trag u vremenu.

"Prezentirajte sve što želite, predstavite se u najboljem svjetlu koje izvire iz vas i na kraju uputite poruku 'Napretkovac budi i ti (stanka) doma/kući ostani'. #napredujkodkuće/doma. Recite gdje ste, odakle čujemo Vaš cijenjeni glas.

Vaše uratke u trajanju od maksimalno tri minute, a ukoliko izvedba traje i koju minutu duže šaljite ili na viber, whats app broj 061/073-408 kontakt osoba Ivana Lukić ili na e-mailove tajnik@hkdnapredak.com; nakladnistvo@hkdnapredak.com ili u inbox službenog facebook profila HKD Napredak", priopćili su organizatori.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti

Ministarstvo civilnih poslova će sudjelovati u projektu 'Zdrave zajednice u BiH'

Napredak organizira Tečaj copywritinga i SEO copywritinga

Postavka 'Stazom sjećanja' 5. aprila od Trga Djece Sarajeva do Baščaršije

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo