Bosna i Hercegovina     | 10.04.2020. 10:19 |

Cvijanović i Čubrilović čestitali Uskrs

FENA Saopćenje

BANJA LUKA, 10. aprila (FENA) – Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović uputila je čestitku nadbiskupu vrhbosanskom kardinalu Vinku Puljiću, biskupima, sveštenstvu, redovništvu i svim vjernicima katoličke vjeroispovesti povodom Uskrsa.

- S željom da, nadahnuti porukama praznika uskrsnuća Hristovog, Uskrs proslavite u zdravlju, sreći i miru, sa najbližim članovima svoje porodice, čineći dobra djela zasnovana na hrišćanskim vrijednostima i načelima - srećan i blagosloven Uskrs - navodi se u čestitki.

I predsjednik Narodne skupštine RS-a Nedeljko Čubrilović uputio je čestitke kardinalu Vinku Puljiću, nadbiskupu vrhbosanskom Tomi Vukšiću, biskupima, sveštenstvu, redovnicima i svim rimokatolicima u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini povodom velikog hrišćanskog praznika – Uskrsa.

- S uvjerenjem da ćete predstojeći praznik, Uskrsnuća Isusovog, proslaviti u duševnom miru i najboljem zdravlju, krijepeći se porukama ljubavi i solidarnosti prema svim ljudima svijeta, u ime Narodne skupštine RS, i u svoje ime, upućujem Vam iskrene čestitke povodom velikog hrišćanskog praznika – Uskrsa. Srećan Uskrs! - naveo je Čubrilović u čestitki.

(FENA) J. Č.

Vezane vijesti

Lendo uputio ramazansku čestitku reisu Kavazoviću

Komšić: Ramazanske vrijednosti su univerzalne vrijednosti koje su u srcu svakog čovjeka

Bećirović uputio čestitku u povodu 8. marta - Međunarodnog dana žena

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo