Bosna i Hercegovina     | 08.04.2020. 15:18 |

Predsjednik FBiH Marinko Čavara čestitao 28. obljetnicu utemeljenja HVO-a

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 8. travnja (FENA) - U povodu 28. obljetnice utemeljenja Hrvatskog vijeća obrane (HVO) predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara uputio je prigodnu čestitku pripadnicima Oružanih snaga BiH koji baštine naslijeđe HVO-a i svim bivšim pripadnicima HVO-a.

"Svim pripadnicima Hrvatskog vijeća obrane i svim obiteljima poginulih, nestalih i umrlih pripadnika HVO-a čestitam 28. obljetnicu utemeljenja Hrvatskog vijeća obrane.

Danas, na ovaj dan koji je vrlo važan za sve nas, na dan utemeljenja HVO-a, s ponosom se prisjećamo uloge HVO-a u obrani opstojnosti i slobode hrvatskog naroda, ali i opstojnosti BiH kao države i doprinosu uspostave mira i slobode u BiH.

Posebnu zahvalnost i duboko poštovanje izražavam poginulim pripadnicima HVO-a koji su dali svoje živote za našu slobodu, za naše domove i obitelji, i tu njihovu svetu žrtvu trebamo i moramo sačuvati od zaborava.

Poštovani branitelji, još jednom Vam osobno i u ime Federacije BiH čestitam 28. obljetnicu utemeljenja Hrvatskog vijeća obrane", stoji u Čavarinoj čestitki.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

U Orašju obilježena obljetnica utemeljenja HVO-a

Čavara nazočio Napretkovom svečanom uskrsnom koncertu u Sarajevu

U Širokom Brijegu obilježena 32. obljetnica utemeljenja Hrvatskog vijeća obrane

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana