Stranačke aktivnosti     | 04.04.2020. 14:36 |

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

FENA Saopćenje

Mostar, 04. travanj 2020. godine
PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

Predsjednik Čović razgovarao s vodstvom Udruga HVO-a proisteklih iz Domovinskog rata

Predsjednik HDZ-a BiH i predsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine dr. Dragan Čović razgovarao je danas telefonom s vodstvom braniteljskih Udruga HVO-a proisteklih iz Domovinskog rata.

Na sastanku koji se redovito organizira, komenitirano je trenutno zdravstveno stanje na terenu uzrokovano pojavom koronavirusa.

Predstavnici Udruga HVO-a proisteklih iz Domovinskog rata istaknuli su u razgovoru kako su ukupne obveze discipliniranim ponašanjem prilagodili trenutnim naredbama i odlukama Stožera civilne zaštite i drugih nadležnih institucija.

Na sastanku je istaknuto kako je među braniteljskom populacijom veliki broj starijih i oboljelih, te su jedna od rizičnih skupina, njihovo zdravlje nije i ne smije biti prepušteno slučajnosti i nemaru. Predstavnici Udruga istaknuli su opredjeljenje kako će učiniti učiniti sve napore kako bi te ranjive kategorije društva osjetile što manje posljedice novonastale situacije.

Upućen je poziv zajedništva i solidarnosti svim braniteljskim udrugama i organizacijama na lokalnim razinama, za posebnu pozornost prema braniteljima i njihovim obiteljima koji su u potrebi.

Predsjednik Čović je podržao vodstvo braniteljskih Udruga, pozdravio aktivnosti kao i nastojanja da uz sve raspoložive načine pomognu braniteljsku populaciju.

Sastanku su nazočili Nikica Tomić, predsjednik Udruge dragovoljaca i veterana HVO HB, Jasna Zlomislić, predsjednica Udruge obitelji poginulih Hrvatskih branitelja HVO HB, Lazar Martinović, predsjednik Udruge nositelja ratnih odličja HVO HB i Dragan Radić, predsjednik HVIDR-e.

HDZ BiH

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

HDZ BiH: Domaći dužnosnici moraju predvoditi političke procese i europske integracije BiH

Priopćenje za javnost Gradskog odbora Mladeži HDZ-a BiH Široki Brijeg

HDZ BiH: Dan neovisnosti poziva na ustavno domoljublje, nastavljamo raditi na europskom putu BiH

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom