Servisne informacije     | 03.04.2020. 15:47 |

Privremena izmjena režima prometa na dionici Zenica jug - Lašva

FENA Saopćenje

MOSTAR, 3. travnja (FENA) - Zbog izvođenja radova na zamjeni dilatacione naprave na mostu, krak 1 petlja Zenica dionica autoceste A1, bit će na snazi privremena izmjena režima prometa, koja će trajati od 6. do 27. travnja ove godine.

Radovi će se izvoditi u dvije faze. Prva faza od 6. do 21. travnja, a druga faza od 21. do 27. travnja, priopćeno je iz JP Autoceste Federacije BiH.

Za vrijeme izvođenja radova u prvoj fazi promet će se odvijati jednom prometnom trakom naizmjenično u oba smjera uz postavljenu privremenu signalizaciju, a u drugoj fazi  promet će biti potpuno obustavljen na na dionici autoceste Zenica jug - Lašva.

Kako se navodi u priopćenju, promet će se na spomenutoj dionici preusmjeriti na magistralnu cestu M-17 postavljanjem privremene prometne signalizacije. Ukoliko radovi prve faze budu ranije završeni, početak druge faze će se pomjeriti o čemu će se korisnici autoceste blagovremeno obavijestiti.

"Molimo sve sudionike u prometu da poštuju znakove postavljene privremene signalizacije i da vožnju prilagode uvijetima na cesti. Sve informacije o radovima i privremenim regulacijama na autocesti A1 redovno će biti objavljivane putem web stranice JP Autoceste FBiH d.o.o. i BIHAMK-a", poručuju iz JP Autoceste F BiH.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti

Na Banjalučkoj berzi promet 204.221,23 KM

Na SASE promet 5.883,42 KM

Na Banjalučkoj berzi promet 202.653,46 KM, kroz 13 transakcija

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'