Stranačke aktivnosti     | 31.03.2020. 18:57 |

Saopćenje za javnost stranke Narod i Pravda

FENA Saopćenje

U srijedu, 01.04.2020. godine sa početkom u 15:00h, u organizaciji stranke Narod i Pravda, bit će upriličena online press konferencija stranke na YouTube kanalu (https://www.youtube.com/channel/UCNQTc3ugn5Tu6gEf8qZmjRg), kao i glavnoj Facebook stranici „Narod i Pravda“ (https://www.facebook.com/narodipravda).

Tim povodom obratit će predsjednik stranke Narod i Pravda Elmedin Konaković, kao i predstavnici zakonodavne vlasti sa Federalnog i Kantonalnog nivoa ispred stranke Narod i Pravda.

Pozivamo predstavnike medija da prate ovaj događaj i da sva pitanja šalju na mail: info@narodipravda.ba ili na glavnu Facebook stranicu „Narod i Pravda“.

Shodno naredbama Federalne uprave civilne zaštite zbog novonastalog Koronavirusa, Narod i Pravda se odlučila na ovaj vid konferencije kako bi se izbjegla okupljanja, te kako bi i novinarima olakšali posao.

 

 

Press služba

 

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) M. B.

Vezane vijesti

Narod i Pravda - Pošteni i fer izbori u interesu svih građana i svakog dijela Bosne i Hercegovine

Saopćenje za javnost Naroda i Pravde

Omer Hujdur: Najviše energije ka evropskom putu uložio je vrh Naroda i Pravde

Promo

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!