Stranačke aktivnosti     | 30.03.2020. 14:04 |

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

FENA Saopćenje

Mostar, 30. ožujka 2020. godine

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

Predsjedatelj Doma naroda PS BiH dr. Dragan Čović održao telefonski sastanak s državnim tajnikom Središnjeg ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske Zvonkom Milasom

Predsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine dr. Dragan Čović održao je danas telefonski sastanak s državnim tajnikom Središnjeg ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske Zvonkom Milasom.

Dužnosnici su, tom prilikom, razgovarali o potpori hrvatskom narodu Bosne i Hercegovine, naglašavajući važnost razvojnih projekata. Također, istaknuli su da se upravo kroz ovaj vid zajedništva potiče ključni gospodarski, politički i kulturni napredak.

Ističući važnost neraskidivog zajedništva Hrvata u Bosni i Hercegovini i Republici Hrvatskoj, dr. Čović je, zajedno s državnim tajnikom Milasom, suradnju ocijenio izvrsnom, osvrćući se na činjenicu da suradnja vlade Republike Hrvatske s hrvatskim narodom znatno doprinosi prosperitetu hrvatskoga naroda i sveobuhvatnom razvoju prosperitetne Bosne i Hercegovine.

HDZ BiH

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

U ponedjeljak sjednica Predsjedništva HDZ-a BiH

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta