Bosna i Hercegovina     | 25.03.2020. 14:16 |

Migrantima u HNŽ-u zabranjen posjet i izlasci iz centara

FENA Saopćenje

MOSTAR, 25. ožujka (FENA) - Stožer civilne zaštite Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) obustavio je posjete i izlaske svih migranata u svim izbjegličko-prihvatnim centrima, privremenim prihvatnim centrima i azilantskom centru, na području HNŽ-a.

 Također je zabranjen rad privatnih stomatoloških ordinacija i privatnih zubotehničkih laboratorija, dok je domovima zdravlja u HNŽ-u izdana zapovijed da organiziraju pružanje žurnih stomatoloških usluga građanima, priopćeno je u srijedu iz Stožera civilne zaštite HNŽ-a.

 "Zapovijeda se općinskim/gradskim stožerima civilne zaštite da odmah ustroje mobilne timove matičnih ureda u svakoj općini/gradu u HNŽ-u i odmah javno objave njihove kontakte kako bi, po pozivima osoba starijih od 65 godina života kojima je onemogućeno kretanje, išli na kućne adrese i izdavali potrebne punomoći. Zapovijed se izdaje u svrhu omogućavanja starijim osobama da mogu opunomoćiti mlađe članove obitelji za rješavanje svakodnevnih životnih potreba (podizanje novca s banke, podizanje mirovine, preuzimanje poštanskih paketa...)", navodi se u priopćenju.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti

Dr. Prtljagović: Raste broj zaraženih koronavirusom, situacija zasad stabilna

Skočibušić o novom soju korone: Pratimo stanje, na snazi preventivne mjere

Zbog porasta slučajeva koronavirusa, SKB Mostar uveo restrikciju za posjete pojedinim odjelima

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta