FENA biznis     | 25.03.2020. 12:09 |

OC Jahorina - Pismo podrške

FENA Saopćenje

Drage kolege, partneri, mediji...

U vrijeme kada se svi borimo protiv pandemije izazvane Korona virusom (COVID 19), ovu priliku bih iskoristio da u svoje lično ime i u ime Olimpijskog centra Jahorina, uputim izraze prijateljske podrške svim ljubiteljima Jahorine, a posebno Vladi Republike Srpske - predsjedniku Radovanu Viškoviću, predsjednici Željki Cvijanović, Srpskom članu Predsjedništva Miloradu Dodiku, Vladi Republike Srbije na čijem je čelu Ana Brnabić kao i predsjedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću, ostatku regiona i svijetu.

Olimpijski centar Jahorina se u prošlosti suočavao sa mnogim izazovima sa kojima se danas zbog Korona virusa svi u svijetu suočavamo, ali je u svim izazovima izašao kao pobjednik i postao jedan od najuspješnijih ski centara ovog dijela svijeta.

U skladu sa navedenim, u ovom trenutku Uprava Olimpijskog centra Jahorina na čelu sa mnom, odrekla se pola plate za pomoć Republici i ;skoj u borbi protiv virusa, isplatili smo plate radnicima ranije kako bi isti imali novac za >ivot i životne potrepštine.

Pozivamo sve privrednike da slijede naš primjer, a posebno im apelujemo da daju svoj maksimum da zadrže radnike i da se isti ne otpuštaju, jer Olimpijski centar iako je ranije završio zimsku sezonu nije nikome prekinuo ugovor.

Takođe predlažemo da svi zajedno učinimo i sljedeće: #ostanikodkuce #budihrabar #mislipozitivno #budisiguran tfbudizdrav i na taj način damo još jedan doprinos u smanjenju širenja i smanjenju posljedica koju virus sa sobom donosi.

Olimpijski centar Jahorina živi u nadi da ćemo uskoro svi zajedno izaći kao pobjednici u borbi protiv Korona virusa i da će ovo biti samo još jedna priča iz koje ćemo svi izvući mudre pouke i krenuti dalje u uspješne poslovne i privatne pobjede - ujedno koje će stvarati buduće najljepše olimpijske uspomene.

Naše misli su uz vas, vaše porodice, olimpijski pozdrav šaljemo sa željom da svi zajedno budete dobro i zdravo.

 

Kontakt informacije:

A. D. Olimpijski centar „Jahorina“
Olimpijska bb, 71423 Jahorina
Tel./Fax.: +387 57 270 003
Mob.: +387 65 681 433
E-mail: jelena.skrba@oc-jahorina.com

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) E. F.

Vezane vijesti

Počinje ljetnja sezona na Jahorini

U julu Detox Jahorina program, posvećen zdravlju na mentalnom, duhovnom i fizičkom nivou

Aprilsko skijanje na Jahorini i pripreme za sjajnu ljetnju sezonu

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo