Servisne informacije     | 20.03.2020. 14:31 |

U BiH sutra sunčano, poslijepodne postepeno naoblačenje u Bosni

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 20. marta (FENA) - U Bosni i Hercegovini sutra prijepodne će preovladavati pretežno sunčano vrijeme. U drugoj polovini dana u Bosni postepeno naoblačenje sa sjevera.

Vjetar slab do umjerene jačine. Prijepodne vjetar južnog i jugozapadnog smjera, a u drugom dijelu dana vjetar mijenja smjer na sjever. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -1 i 4, a lokalno na jugu i sjeveru do 8 stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka kretat će se između 17 i 23 stepena.

U Sarajevu će biti pretežno sunčano. Povećanje oblačnosti očekuje se u poslijepodnevnim satima. Najniža jutarnja temperatura zraka iznosit će oko 3, a najviša dnevna  oko 21 stepen.

U BiH danas je  sunčano.

Temperature zraka u 13.00 sati: Bjelašnica 4, Ivan-sedlo i Neum 17, Sokolac 18, Trebinje 19, Bijeljina, Bugojno, Drvar, Gradačac, Grude, Sarajevo, Široki Brijeg, Srebrenica, Stolac i Tuzla 20, Doboj, Jajce i Prijedor 21, Banja Luka, Mostar, Sanski Most, Zenica i Zvornik 22  i Bihać 23 stepena, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

 

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

Od sredine dana pogoršanje vremena, slijedi zahlađenje i padavine

U BiH jutros sunčano, u Bihaću u 8.00 sati 20 stepeni

U BiH oblačno, dnevna temperatura od 14 do 20 stepeni

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'