Sport     | 18.03.2020. 14:39 |

Karabeg: Svi bh. nogometaši su dobro i u samoizolaciji

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 18. marta (FENA) - Doktor seniorske nogometne reprezntacije BiH Reuf Karabeg potvrdio je za zvanični internet portal Nogmetnog saveza BiH da su svi bh. noogmetaši dobro, pridržavaju se dobijenih uputa i vrijeme provode u svojim domovima.

- Pored personalne komunikacije pratimo i medije, posebno one u kritičnim zemljama i možemo potvrditi da su svi naši reprezentativci dobro. Važno je naglasiti da su se i sami javljali i tražili više informacija o načinu zaštite, ponašanju, preventivi, itd. I danas sam imao kontakte sa Pjanićem a posebno sa Zukanovićem koji se, bez obzira na to što se osjeća dobro, nalazi u samoizolaciji. On je ranije stigao iz Italije u BiH i javio se nadležnom domu zdravlja - rekao je Karabeg.

Karabeg naglašava da su ranije obavljeni razgovori s Lulićem, Kolašincem i Džekom, poznato je da  seKrunić i Begović dobro i da nemaju zdravstvenih problema.  

- Nadamo se i želimo da tako ostane. Sve informacije dijelimo na našoj viber grupi, tako da su svi upućeni i znaju šta se dešava. Činimo sve da ih ohrabrimo i skrenemo pažnju da se pridržavaju svih uputa, mada su naši igrači disciplinovani i svjesni opasnosti od širenja koronavirusa - zaključio je Karabeg.

(FENA) F. F.

Vezane vijesti

Počinju kvalifikacije za EP za nogometašice, BiH pod vodstvom novog selektora protiv Portugala i S. Irske

Takmičarska komisija NSBiH: Sarajevu oduzeta tri boda, suspendovani Mirvić i Ibričić

Egipćani sumnjaju u pobjedu nad Hrvatskom

Promo

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!