Stranačke aktivnosti     | 17.03.2020. 12:46 |

Saopćenje za javnost SDS-a

FENA Saopćenje

Stanić: Na vidjelo dolaze ekonomske posledice krađe Robnih rezervi


U zadnjih par dana od kako traje epidemija u Republici Srpskoj došlo do povećanja cijena pojedinih prehrambenih proizvoda i za 20-30%. To je posledica neorganizovane i nesposobne Vlade i posledica krađe Robnih rezervi u vrijednosti cc 100 miliona KM od strane vlasti a da za to niko nije odgovarao – istakao je danas šef Kluba poslanika SDS u NSRS Miladin Stanić.


„Svrha Robnih rezervi je da u slučaju kriznih situacija ili poremećaja na tržištu obezbjedi stabilizaciju tržišta i dovoljno strateških proizvoda za potrebe stanovništva Republike Srpske“ – naglasio je Stanić.

Šef Kluba poslanika SDS u NSRS je kazao da Vlada nema rješenje za novonastalu situaciju nakon pokradenih i uništenih Robnih rezervi za što niko nije odgovarao a danas taj napravljeni kriminal treba da plaćaju građani Republike Srpske.


„Zbog toga građani danas treba da plate i posledice rada kriminalne vlasti i posledice bolesti koja se pojavila a Vlada nema nikakav odgovor na pojavu da se cijena pojedinih prehrambenih artikala povećava i za 20-30%“ – istakao je Stanić.

 

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) E. F.

SDS

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost SDS-a

Saopćenje za javnost SDS-a

Saopćenje za javnost SDS-a

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo