Stranačke aktivnosti     | 17.03.2020. 11:11 |

Saopćenje za javnost PDP-a Banja Luka

FENA Saopćenje

„Donijeli smo odluku da formiramo tim za podršku koji će biti na usluzi našim ugroženim sugrađanima pri nabavci životnih namirnica, lijekova i drugih potrepština kada oni nisu u mogućnosti da napuštaju svoje domove. U skladu sa mjerama donesenim od strane nadležnih institucija, do daljnjeg smo stopirali sve druge planirane aktivnosti“, rekao je narodni poslanik Draško Stanivuković.

On je istakao da su u vrijeme vanredne situacije najbitniji solidarnost i odgovorno ponašanje prema sebi i drugima, te da Gradski odbor PDP-a Banjaluka sve svoje kapacitete stavlja na raspolaganje u vrijeme pandemije korona virusa:

„Molimo sve sugrađane da se u potpunosti pridržavaju donesenih preporuka i mjera i izlaske iz kuće svedu na minimalnu mjeru. Naš tim za podršku će raditi u skladu sa njima, potpuno zaštićen, sa rukavicama, maskama, uz korištenje dezinfekcionih sredstava. Pozivamo da nam se javite na brojeve telefona 051/329-140 ili 066/325-325, sa vašom adresom, navodeći šta vam je potrebno. Sada je vrijeme da pokažemo snagu, zajedništvo i solidarnost, kako bismo, prije svega, sačuvali zdravlje“, istakao je Stanivuković.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) M. B.

PDP

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost PDP-a

Saopćenje za javnost PDP-a

Saopćenje za javnost PDP-a

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo