Servisne informacije     | 16.03.2020. 07:12 |

Pojačana provjera na graničnim prijelazima

FENA Saopćenje

MOSTAR, 16. ožujka (FENA) - Zatvoreni su granični prijelazi sa Srbijom i Crnom Gorom zbog koronavirusa, osim za njihove državljane i vozače teretnih vozila. 

Promet se na većini cestovnih pravaca odvija bez zastoja i posebnih ograničenja, osim na dionicama gdje su u tijeku radovi.

Dionicama cesta koje prolaze usjecima upozorava se na moguće odrone kamenja i zemlje na kolnik.

Na dionici autoceste A1 Sarajevo sjever – Lepenica na lokaciji Treševine promet je preusmjeren u pretjecajnu traku.

Zbog izvođenja radova na izgradnji međunarodnog mosta na rijeci Savi, na autocesti E-661 Banja Luka – Gradiška, u zoni naselja Čatrnja i carinskog terminala, promet se odvija usporeno uz privremeno postavljenu svjetlosnu signalizaciju.

Na dionici M-18 Brod na Drini – Šćepan Polje (granica BiH/CG), zabranjen je promet za sva vozila čija ukupna masa prelazi 16 tona.

Sporije odvijanje prometa zbog radova očekivati je na: M-1.8 Srebrenik – Orašje (tunel Ormanica), M-5 Lanište – Ključ, M-17 Mostar – Jablanica, Buna – Tasovčići i M-18 Kladanj – Stupari.

Zbog radova na razminiranju terena u blizini prometnice mogući su povremeni zastoji tijekom dana na M-1.8 Šićki Brod – Srebrenik (Podpeć) i M-14.1 Brod – Odžak (Klakari Donji).

Zbog radova na dionici R-412 Crna Rijeka – Bjelajce promet će biti obustavljen svaki dan od 09.00 do 15.00 sati osim nedjelje.

Za vrijeme obustave, promet se preusmjerava na pravce Kola – Stričići – Čađavica – Mrkonjić Grad i Crna Rijeka – Jajce – Mrkonjić Grad.

Zbog radova na R-425a Tromeđa – Zvirovići obustavljen je promet za teretna vozila i autobuse, dok se promet osobnih vozila obustavlja povremeno.

Pojačana je provjera na graničnim prijelazima pa su moguća duža čekanja putničkih, a osobito teretnih vozila.

Obustavljen je promet za teretna motorna vozila i autobuse na graničnom prijelazu Brčko – Gunja, priopćeno je iz IC AMSBiH-a.

(FENA) J. Č.

Vezane vijesti

ILO: Ilegalni pofiti od prisilnog rada porasli na 'opscenih' 236 milijardi dolara godišnje

UNRWA najavila preliminarni izvještaj o izraelskim navodima za početak marta

Izvještaj UN-a predviđa globalno usporavanje ekonomskog rasta u 2024. godini

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom