FENA biznis     | 10.03.2020. 10:10 |

Skijanje u martu na Jahorini za 12 eura po danu

FENA Saopćenje

Olimpijski centar Jahorina poziva skijaše da iskoriste martovsko sunce i dobre skijaške uslove te da u okviru nezapamćeno dobrog akcijskog perioda od 9. marta skijaju za samo 12 eur po danu. Snijeg koji je padao prethodnih dana dodatno je poboljšao uslove za skijanje i osigurao produžetak ski sezone za bar još 15 dana.
Martovski sunčani popusti na Jahorini podrazumijevaju popuste od 30 i 40 odsto na ski karte ali i na smještajne kapacitete.U saradnji sa hotelima Vučko, Winter, Lavina, Termag, Board, Bat, Dva Javora, Snežna Kraljica, Nebojša i Kristal te apartmana Jahorina Prestige i VIP Jahorina od 9.3. OC Jahorina je pripremio popuste na ski karte i smještaj za sve goste ukoliko se odluče na boravak i skijanje od 3 ili više dana.
Na Jahorini je ove sezone, uprkos nedostatku snježnih padavina, zabilježen rastući trend i kada je u pitanju broj prolaza, broj skijaša ali i promet. Do sada skijalo gotovo 250.000 skijaša, ostvareno je 1.850.000 prolaza a promet je prestigao 8.000.000 KM i povećan je za gotovo 30% u odnosu na prethodnu godinu koja je bila najuspješnija po svim parametrima. Iz ovog centra su se zahvalili skijašima na razumijevanju i povjerenju te najavili ljeto sa mnoštvom novih sadržaja.

Kontakt informacije:

A.D. Olimpijski centar "Jahorina"
Olimpijska 27, Ruski dom 1423 Jahorina
Mobilni: +387 65 435 787
Tel/Fax: +387 57 270 003
E-mail:sanja.ceremidzic@oc-jahorina.com

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) E. F.

Vezane vijesti

Počinje ljetnja sezona na Jahorini

U julu Detox Jahorina program, posvećen zdravlju na mentalnom, duhovnom i fizičkom nivou

Aprilsko skijanje na Jahorini i pripreme za sjajnu ljetnju sezonu

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo