Stranačke aktivnosti     | 07.03.2020. 14:55 |

Saopćenje za javnost SDA

FENA Saopćenje

ČESTITKA POVODOM 8. MARTA DANA ŽENA

Svim pripadnicama nježnijeg spola na području Unsko-sanskog kantona i šire, u ime Kantonalne organizacije SDA USK, organa KO SDA: Žene SDA USK, Asocijacije mladih SDA USK i predsjednika KO SDA USK Mirsada Vojića,  od srca čestitamo 8. mart, dan na koji se tradicionalno izražava zahvalnost i poštovanje prema ženama, dan koji  podsjeća na velike i hrabre žene koje su se tokom istorije, u izrazito teškim uslovima borile za ravnopravnost, za ono elementarno u ljudskom i civilizacijskom smislu što je, ipak, tako često bilo uskraćeno, neshvaćeno i progonjeno.
Više žena u svim područjima djelovanja, posebno onima u kojima se upravlja društvom, samo će doprinijeti da ovaj svijet bude bolji, tolerantniji i sretniji.
S tom mišlju želimo da nas Dan žena potakne da još više vremena i truda posvetimo većoj borbi za ravnopravnost, toleranciji, solidarnosti i općem dobru.

  

                                                                                                                        SLUŽBA ZA ODNOSE SA JAVNOŠĆU

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) H. D.

SDA

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost SDA

Saopćenje za javnost SDA

SDA: Predsjedništvo BiH mora zbog antidržavnih laži smijeniti ambasadora Vujića

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo