Bosna i Hercegovina     | 06.03.2020. 15:44 |

Čestitka gradonačelnika i dogradonačelnika u povodu Dana Distrikta

FENA Saopćenje

BRČKO, 6. ožujka (FENA) - Gradonačelnik i dogradonačelnik Brčko distrikta BiH Siniša Milić i Anto Domić uputili su zajedničku čestitku u povodu Dana Distrikta koji se obilježava 8. ožujka.

"S ponosom i velikim zadovoljstvom dočekujemo dvadeseti rođendan Brčko distrikta BiH i ovaj 8. ožujka - dan kada je prije točno dvadeset godina ova jedinica lokalne samouprave proglašena distriktom. Ovu veliku obljetnicu dočekujemo kao zajednica koja je utemeljena na istinskim vrijednostima suvremenih europskih društava, kao društvo odgovornih, tolerantnih i humanih ljudi", navodi se u čestitki.

 Milić i Domić napominju kako se ovaj, 20. rođendan slavi sa stabilnim izvršnim, zakonodavnim i sudbenim institucijama kao zajednica gdje se višeetničnost, višekulturnost te demokratsko poimanje drugog i drugačijeg podrazumijevaju.

 "U godinama koje su pred nama zajedničkim snagama nastojat ćemo graditi i izgraditi društvo zadovoljnih građana s jasnom vizijom zajedničke i mnogo bolje budućnosti. Ovo je prigoda da svim našim sugrađankama i sugrađanima čestitamo Dan Distrikta uz želju da 21. rođendan dočekamo mnogo zadovoljniji", ističe se u čestitki.

 Gradonačelnik i dogradonačelnik ovom su prilikom čestitali i Međunarodni dan žena, priopćio je Ured gradonačelnika Distrikta.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti

Lendo uputio ramazansku čestitku reisu Kavazoviću

Komšić: Ramazanske vrijednosti su univerzalne vrijednosti koje su u srcu svakog čovjeka

Bećirović uputio čestitku u povodu 8. marta - Međunarodnog dana žena

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo