FENA biznis     | 06.03.2020. 14:23 |

Sparkasse poklon kartica idealan dar za predstojeći Dan žena

FENA Saopćenje

 

Povodom predstojećeg Dana žena, Sparkasse Bank izdvaja proizvod iz svoje palete koji može biti lijep, a praktičan dar posebnim damama – Sparkasse Mastercard Poklon kartica koja se može dobiti u roku nekoliko minuta u bilo kojoj poslovnici banke. Osim što se na nju može uplatiti poklon iznos za ovu posebnu priliku, kartica se tokom naredne četiri godine može dopunjavati i koristiti kao standardna platna kartica. 

Sparkasse Mastercard Poklon kartica nije samo lijepo dizajniran i prigodan poklon, nego dami koja je ima u svom novčaniku omogućava i naknadno korištenje gotovo svih funkcionalnosti klasične debitne kartice: redovne uplate iznosa do 1.000 KM prema vlastitim potrebama, podizanje gotovine na svim bankomatima uz minimalnu proviziju, beskontaktno plaćanje PayPass, plaćanja na svim prodajnim mjestima u zemlji, inostranstvu i putem interneta.

Kartica se ne izdaje na određeno ime te se, bez ikakve dodatne dokumentacije može dobiti u bilo kojoj od poslovnica Sparkasse bank na linku https://www.sparkasse.ba/bs/poslovnice-i-bankomati

 

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

Podržan projekat edukacije osoblja i roditelja iz EDUS programa

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo