Magazin     | 05.03.2020. 13:19 |

U Travniku 28. ožujka ceremonija zajedničkog vjenčanja

FENA Marija Augustinovic

TRAVNIK, 5. ožujka (FENA) - Ceremonija zajedničkog vjenčanja bit će održana 28. ožujka u srednjovjekovnoj tvrđavi Stari grad u Travniku, a parovi koji se odluče na ovaj korak imat će priliku iskoristiti brojne besplatne usluge i poklone, te uživati u društvu obitelji i prijatelja.

U okviru kulturno-zabavne i sportske manifestacije "Dan općine Travnik", već petu godinu zaredom održavaju se zajednička vjenčanja pod nazivom "Moje travničko vjenčanje", a prijaviti se mogu parovi iz cijele BiH.

- Travnik je oduvijek bio mjesto susreta različitih civilizacijskih i religijskih tokova i neiscrpno vrelo života, ljudi i događaja. Iako jedinstven i poseban po mnogočemu, Travnik danas postaje i prepoznatljiva bh. destinacija za sklapanje brakova - kazala je glasnogovornica manifestacije Aldijana Dizdar.

Istaknula je da je "Travničko vjenčanje" prava prilika za one koji nisu ljubitelji tradicionalnih vjenčanja, kao i za one koji svoju ljubav žele krunisati na neobičan i nezaboravan način.

- U proteklim godinama brojni parovi su izrekli svoje sudbonosno "da", a Općina Travnik se pobrinula da u jednom od najljepših i najvažnijih dana u njihovom životu ne budu opterećeni razmišljanjem o temama i aktivnostima koje donosi sam čin vjenčanja - istaknula je Dizdar.

Svi parovi koji žele biti dio ceremonije "Moje travničko vjenčanje" mogu se prijaviti pozivom na broj telefona 030 501 917, te na e-maila sebina.karac@opcinatravnik.com.ba.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

FMON - Bibliotekama u Novom Travniku i Travniku darovana naučna i stručna literatura

Veleposlanik Velike Britanije posjetio Središnju Bosnu (VIDEO)

Manifestacija 'Dani šejha Abdulvehaba Ilhamije Žepčaka 2023' počinje u petak i traje do 22. prosinca

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo