Stranačke aktivnosti

Najava Gradskog odbora Platforme za progres Mostar

Saopćenje

Mostar, 04.03.2020. godine

POZIV ZA PRESS KONFERENCIJU I JAVNU TRIBINU

Poštovani,

Platforma za progres ima zadovoljstvo pozvati vas na dva vrlo značajna događaja na kojima ćemo predstaviti dokument ''Principi i rješenja za političko uređenje grada Mostara'', dokument koji je iznimno važan za budućnost Mostara i cijele Bosne i Hercegovine.
Oba događaja će se desiti u petak 06.03.2020.godine i to:
1. Press konferencija sa početkom u 10,30 sati u prostorijama GO Platforme za progres Mostar na adresi Braće Fejića br.39 (bivše kino Zvijezda).
Učesnici na konferenciji: Mirsad Hadžikadić, predsjednik Platforme za progres, Aida Kajan,predsjednica GO Mostar i Edin Batlak, član Političkog savjeta Platforme za progres.

2. Javna tribina ''Mostar je Platforma za progres Bosne i Hercegovine'' sa početkom u 18,30 sati u kongresnoj dvorani hotela Bristol.
Uvodničari: Mirsad Hadžikadić, predsjednik Platforme za progres, Sejfudin Hodžić, izvršni direktor Platforme za progres, Edisa Demić, predsjednica Regionalnog odbora regije Neretva i Edin Batlak, član Političkog savjeta Platforme za progres.
Molimo vas da svoje prisustvo potvrdite na e-mail: mostar@platformazaprogres.ba
Radujući se vašem dolasku srdačno vas pozdravljamo.


Aida Kajan,predsjednica Gradskog odbora Platforme za progres Mostar

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.