Stranačke aktivnosti     | 03.03.2020. 18:06 |

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

FENA Saopćenje

Predsjednik HDZ BiH i predsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH dr. Dragan Čović razgovarao je danas u Domu HDZ-a BiH u Mostaru s veleposlanikom Mađarske u Bosni i Hercegovini NJ.E. Krisztiánom Pósa.

Tijekom susreta razmijenjena su mišljenja o aktualnoj političkoj situaciji, prilikama i odnosima u Bosni i Hercegovini u kontekstu potrebnih političkih, ekonomskih i socijalnih reformskih procesa u zemlji, te daljnjih prioriteta u euroatlantskim integracijskim procesima.

Razgovaralo se i o nastupu Mađarske, kao zemlje partnera na 23. Međunarodnom sajmu gospodarstva - Mostar 2020., koji će se održati od 31. ožujka do 4. travnja 2020. godine. Mađarska će na sajmu predstaviti svoju prehrambenu i poljoprivrednu industriju, autoindustriju i energetski sektor.

Sugovornici su istaknuli kako će i dalje raditi na unapređenju bilateralnih odnosa, kao i daljem jačanju ekonomske i gospodarske suradnje između Bosne i Hercegovine i Mađarske.

Ured za informiranje HDZ-a BiH

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

U ponedjeljak sjednica Predsjedništva HDZ-a BiH

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'