Stranačke aktivnosti     | 24.02.2020. 16:08 |

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

FENA Saopćenje

Uskoplje: Predsjednik Čović sa stranačkim odoborom o planiranim aktivnostima

Predsjednik HDZ-a BiH i predsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH dr. Dragan Čović sastao se danas u Uskoplju sa predsjedništvom Općinskog odbora  HDZ-a BiH Uskoplje.

Predsjednik Općinskog odbora HDZ-a BiH Uskoplje Dražen Matišić i članovi predsjedništva,  upoznali su predsjednika Čovića s funkcioniranjem i aktivnostima stranke u Uskoplju. Na sastanku je naglašena aktualna politička, gospodarska i sigurnosna situacija u općini Gornji Vakuf-Uskoplje.

Tijekom sastanka razgovarano je i o pripremama i aktivnostima koje planira Općinski odbor HDZ-a BiH Uskoplje za predstojeće lokalne izbore.

Razgovarano je i o infrastrukturnim projektima, funkcioniranju javnih poduzeća, razvojnim projektima, ali i drugim temama, u čemu veće razine vlasti i određena resorna ministarstva iz županije, Federacije te Vijeća ministara, mogu dati svoj doprinos pri realizaciji.

Predsjednik Čović pružio je potporu prezentiranim aktivnostima Općinskog odbora na čelu s predsjednikom Matišićem, te je dosadašnje rezultate ocijenio vidljivim i zapaženim. Također, na sastanku je iskazana spremnost pri zatvaranju i realizaciji svih započetih projekata.

Ured za informiranje HDZ-a BiH

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

U ponedjeljak sjednica Predsjedništva HDZ-a BiH

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'