Najave     | 24.02.2020. 15:29 |

Svečana akademije povodom institucionalne akreditacije SUM-a

FENA Saopćenje

MOSTAR, 24. veljače (FENA) - Sveučilište u Mostaru uspješno je prošlo postupak institucionalne akreditacije te će tim povodom biti održana svečana akademija u srijedu, 26. veljače s početkom u 12.00 sati na Medicinskom fakultetu SUM-a.

 Povjerenstvo je posjetilo Sveučilište 22. i 23.  listopada 2019. te je, na temelju analize dostavljenog Samoevaluacijskog izvješća Sveučilišta iz 2018. za razdoblje 2014/15-2017/18, priložene dokumentacije, ostalih dostupnih podataka i razgovora s relevantnim predstavnicima Sveučilišta, studenata i društvene zajednice, zaključilo da je rad Sveučilišta u Mostaru u cjelini usklađen s kriterijima definiranim u Odluci o kriterijima za akreditaciju visokoškolskih ustanova u BiH.

U skladu s Mišljenjem Povjerenstva, Agencija za razvoj visokog obrazovanja i osiguranje kvalitete BiH uputila je nadležnom Ministarstvu Preporuku za akreditaciju Sveučilišta u Mostaru, u skladu s kojom je nadležno Ministarstvo izdalo Rješenje o institucionalnoj akreditaciji Sveučilišta u Mostaru, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću mostarskog sveučilišta. 

 

 

 

 

 

(FENA) M. K.

Vezane vijesti

Ministrica Bošnjak posjetila Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar

U Mostaru otvoren počasni konzulat Republike Rumunjske

Vučić i Dodik sa Srbima u Mostaru: Obećano više sredstava za razvoj svih krajeva u kojima žive Srbi

Promo

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana

Vizija i plan urbanog razvoja Kantona Sarajevo: Transformacija grada za kvalitetniji i bolji život građana