Stranačke aktivnosti     | 19.02.2020. 13:25 |

Saopćenje za javnost DNS-a

FENA Saopćenje

Odlukom da napusti redove Demokratskog narodnog saveza, Milan Radović je pokazao da nije u stanju da se nosi sa trenutnom situacijom na političkoj sceni Republike Srpske, ali i obavezama u samoj stranci.

On se pokazao i kao neodgovoran poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske. Milan Radović se u ponedjeljak nije pojavio na zasjedanju, a na kojem se raspravljalo, ali i odlučivalo o daljim koracima i to poslije štetnih odluka za Republiku Srpsku, a koje je donio Ustavni sud BiH.

Da li je na ovaj način pokazao strah za svoj status i moguće sankcije kod EU ili je u pitanju nešto drugo, poput nedostatka patriotizma, u ovom trenutku je najmanje važno.

Milan Radović je bio cijenjen i poštovan kao visoko pozicionirani funkcioner DNS-a, ali i pored toga on se nije snašao, ali i smogao hrabrosti da preuzme teret odgovornosti za budućnost Republike Srpske.

Bez obzira na sve DNS želi Milanu Radoviću sve najbolje u daljem životu i karijeri.

Predsjednik DNS-a
Nenad Nešić

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) L. A.

DNS

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost DNS-a

Saopćenje za javnost DNS

Saopćenje za javnost DNS

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo