Stranačke aktivnosti     | 17.02.2020. 13:00 |

Priopćenje za javnost Hrvatske republikanske stranke

FENA Saopćenje

Priopćenje: Utemeljen inicijativni odbor OO HRS-a Grude

Nije istina kako nema alternative politici korupcije, nepotizma, nestručnosti, kukavičluka i prodaje nacionalnih interesa. Istraživanja nevladinog sektora pokazuju kako je HRS postala druga stranka po snazi u ZHŽ-u i HNŽ-u. Tu snagu ćemo pokazati i na lokalnim izborima 2020. Ima još ponosa, ima još prkosa, ima nade. Općenita je to poruka je to sa utemeljenja inicijativnog odbora OO HRS-a Grude.

 „Nekada je komunistička partija diktirala život ljudi, danas to radi HDZ. Bez njihove članske iskaznice je praktično svaki uspjeh u životu uvelike otežan, praktično nemoguć, a da ne spominjemo kako se ponovno u narod uvukao strah od pogrešno izrečene riječi i „pogrešnog“ političkog mišljenja. U takvim društvenim okolnostima, potrebna je velika doza hrabrosti za uključiti se u HRS i uhvatiti se u koštac sa ovim društvenim anomalijama koje su skoro identične sa onima koje je ovaj narod trpio u komunizmu, ako ne i gore. No, HRS se isprofilirao kao vrlo jasan politički odgovor. To ćemo pokazati i na sljedećim lokalnim izborima u Grudama. Prvi korak je konstituiranje IO HRS-a Grude“, u svome izlaganju rekao je predsjednik HRS-a Slaven Raguž.

Za predsjednika IO HRS-a Grude izabran je Tomislav Bandić, dok je za zamjenika izabran Ivan Pandžić. Raduje nas što su oni u Grudama uspjeli okupiti mladu, obrazovanu i nekompromitiranu skupinu ljudi koji su se odlučili mijenjati društvo na bolje i kandidirati se na sljedećim lokalnim izborima.

„Fiskalna rasterećenja gospodarstva, poticanje malog i srednjeg poduzetništva, racionalizacija administracije i borba protiv korupcije i kriminala bit će samo neke od glavnih smjernica djelovanja OO HRS-a Grude. Izgradit ćemo društvo u kojem će svi biti jednaki pred zakonom i u kojem će nečiji uspjeh u životu i egzistencija ovisiti o stručnosti i radu, a ne o stranačkoj pripadnosti. Jednostavno ne prihvaćamo društvo u kojem obitelj kako bi opstala svoju budućnost mora tražiti u inozemstvu“ , pored ostalog u svome izlaganju poručio je Tomislav Bandić, predsjednik IO OO HRS Grude.   

IO OO Grude HRS

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) C. K.

HRS

Vezane vijesti

Konferencija za novinare Hrvatske republikanske stranke

Priopćenje za javnost HRS-a

Priopćenje za javnost HRS-a

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo