Stranačke aktivnosti     | 14.02.2020. 12:33 |

Saopćenje za javnost Naše stranke

FENA Saopćenje

Meliha Salčinović: SDA, A-SDA i SBB danas su Zenicu doveli pred uništenje

Sjednica Gradskog vijeća Zenica ni danas nije održana. Na njoj se nisu pojavili zastupnici SDA, A-SDA i SBB-a te zbog toga nije bilo kvoruma. Tim povodom reagirala je Meliha Salčinović, vijećnica Naše stranke u Gradskom vijeću Zenica:

„Za svaki odlazak Zeničana iz zemlje, kao i za sve negativnosti uzrokovane neusvajanjem budžeta u narednom periodu odgovorni su direktno SDA, A-SDA i SBB. Bojkotiranjem usvajanja privremenog finansiranja dodatno su motivirali na stotine naših građana na odlazak. S obzirom na to da se ovih dana intenzivno zalažu za opstanak države, pozivam njihova rukovodstva da utiču na svoje vijećnike da isto to rade kad je Zenica u pitanju. Neka utiču na njih da se vrate u demokratske procedure i da svoju osvetu prema političkim protivnicma ne ispoljavaju preko leđa građana. Njihovim nedolaskom na današnju sjednicu Gradskog vijeća, Zenica je dovedena pred uništenje“, rekla je Salčinović.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) J. Č.

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost Naše stranke

Saopćenje za javnost Naše stranke

Saopćenje za javnost Naše stranke

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo