FENA.BIZ

Akcija dobrovoljnog darivanja krvi u Addiko banci

Saopćenje

Akcija dobrovoljnog darivanja krvi u Addiko banci

 

U prostorijama centrale Addiko Bank dd Sarajevo održana je akcija dobrovoljnog darivanja krvi za zaposlenike Addiko banke. Ova akcija se realizuje barem jednom godišnje, a ove godine akciji se odazvalo oko 15% zaposlenika u centrali.

„Kao i sa svim drugim volonterskim i dobrotvornim aktivnostima, zaposlenici su pokazali veliko interesovanje i za ovu akciju, a mi smo vrlo rado ugostili tim Zavoda za transfuzijsku medicinu Federacije Bosne i Hercegovine u svojim prostorijama“, istakao je Emir Jildizlar, menadžer korporativnih komunikacija Addiko Bank dd Sarajevo i naglasio da je akcija prošla sa odličnim rezultatima i u sjajnom raspoloženju.

„Akcija je bila jako uspješna, mi uvijek rado dolazimo u Addiko banku jer se veliki broj darivalaca odazove akciji dobrovoljnog darivanja krvi. Krv je jedini lijek koji se ne može proizvesti sintetski tako da je nama svaka doza jako bitna, i zahvalni smo Addiko banci što nas je ugostila“ istakla je dr. Ada Borić sa Zavoda za transfuzijsku medicinu FBiH.

 

Srdačan pozdrav,

 

Emir Jildizlar

Menadžer korporativnih komunikacija

Corporate communication manager

 

Addiko Bank d.d.

Trg solidarnosti 12, 71 000 Sarajevo, BiH

T + 387 (0)33 755 783, M +387 61 491 899

emir.jildizlar@addiko.com

addiko.ba

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.gov.ba.