Bosna i Hercegovina     | 10.02.2020. 12:40 |

Jednomjesečni pritvor pljačkašu livanjske zlatarne

FENA Saopćenje

LIVNO, 10. veljače (FENA) - Na prijedlog Županijskog tužiteljstva u Livnu, Općinski sud u Livnu je osumnjičenom 26-godišnjem A. K. iz Livna odredio jednomjesečni pritvor radi postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo teška krađa.

Kako se navodi u priopćenju Županijskog tužiteljstva, osumnjičenom se stavlja na teret da je u noći 5. veljače oko 3:30 sati u Ulici kneza Mutirmira u Livnu uporabom sile i pogodnog alata provalio u zlataru vlasništvo N. T., te sa pultova i iz ladica bespravno uzeo i za sebe prisvojio više komada srebrnog nakita, lančiće, prstenje i naušnice u vrijednosti od oko 17.000 maraka.

Nakon provedene kriminalističke obrade, uz izvješće o počinjenom kaznenom djelu, osumnjičeni je predan na daljnje nadležno postupanje Županijskom tužiteljstvu u Livnu, te je nakon donošenja naredbe o provođenju istrage i ispitivanja osumnjičenog koji je priznao počinjenje kaznenog djela koje mu je stavljeno teret, postupajući tužitelj Općinskom sudu u Livnu podnio prijedlog za određivanje mjere pritvora.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Modna revija osoba s invaliditetom

Intermedijalna večer u Livnu, spoj poezije, slike i glazbe

Modna revija osoba s invaliditetom 'Mogu, znam, hoću'

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'