Stranačke aktivnosti     | 06.02.2020. 12:37 |

Saopćenje za javnost SDS-a

FENA Saopćenje

Stanić: Vrijeme je za buđenje Srpske iz ružnog sna u koji nas je uveo Dodik

Pozivam sve građane Foče ali i Republike Srpske da prisustvuju sutra javnoj tribini „Buđenje Srpske“ koja će se održati u Foči u organizaciji Klubova poslanika SDS i PDP u Narodnoj skupštini Republike Srpske – kazao je šef Kluba poslanika Srpske demokratske stranke u NSRS Miladin Stanić.

„Želimo da razgovaramo sa građanima o nezapamćenoj veleizdaji koju je počinio srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik, trasirajući put Republike Srpske u NATO alijansu bez znanja i saglasnosti građana. I do sada su krali i lagali ali posljednja sjednica Narodne skupštine Republike Srpske je dokaz da su počeli da dokumentuju svoje prevare“ – istakao je Stanić.

Stanić je naglasio da je posljednja sjednica Narodne skupštine Republike Srpske bila samo predstava za javnost i da je trebalo samo 46 dana da se pokaže da je Dodik potpisom na Program reformi BiH pristao na MAP i put BiH u NATO.

„Vrijeme je za buđenje Srpske iz ružnog sna u koji nas je uveo Milorad Dodik. Oni mogu da izbjegavaju održavanje posebne sjednice NSRS o pitanju nezapamćene izdaje SNSD-a u Sarajevu ali narod zna šta je Dodik uradio kako bi se dokopao fotelja u Sarajevu“ – istakao je šef Kluba poslanika SDS u NSRS.

On je ponovio da će SDS uz podršku građana istrajati na održavanju posebne sjednice NSRS o dokumentu Program reformi BiH i posledicama koje će imati po Republiku Srpsku i još jednom pozvao građane da prisustvuju tribinama „Buđenje Srpske“ koje će se u narednom vremenskom periodu održavati u gradovima širom Republike Srpske.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) L. A.

SDS

Vezane vijesti

Miličević: SDS će sigurno izaći na izbore

Saopćenje za javnost SDS-a

Saopćenje za javnost SDS-a

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu