Stranačke aktivnosti     | 01.02.2020. 08:56 |

Saopćenje za javnost PDP-a

FENA Saopćenje

Saopštenje za medije

Predsjednik Partije demokratskog progresa Branislav Borenović rekao je večeras u Gradišci, gdje je održan Sabor Gradskog odbora PDP-a, da je uvjeren da će i ovaj grad i pratiti trend rasta podrške PDP-u:

„PDP, na čelu sa predsjednikom Gradskog odbora i narodnim poslanikom dr Milanom Švrakom, oduvijek je imao značajnu podršku u Gradišci. Siguran sam da će podrška našoj ideji beskompromisne borbe za normalnu, dostojanstvenu i prosperitetnu Srpsku i ovdje zasijati u punom sjaju“, istakao je lider PDP-a.

Milan Švraka, predsjednik Gradskog odbora PDP-a Gradiška, zahvalio je prisutnim na podršci koju već dvadeset godina pružaju PDP-u:

„Nadam se da smo opravdali povjerenje, ali uvijek ćemo se truditi da budemo bolji, da radimo više za svakog čovjeka u našem gradu. Gradiška, kao i čitava Republika Srpska, zaslužuju snažan iskorak naprijed i nezaustavljiv razvoj i to je cilj kojem težimo“, rekao je Švraka.

Saboru GrO PDP-a Gradiška, na kojem je izabrano novo rukovodstvo gradske organizacije, pored predsjednika PDP-a Brenislava Borenovića, prisustvovali su potpredsjednici PDP-a Jelena Trivić i Igor Crnadak, članovi Predsjedništva Draško Stanivuković, Perica Bundalo, Milanko Mihajilica i Mira Pekić, te brojni članovi, simpatizeri i gosti.

Banjaluka, 31.01.2020. godine


Informativna služba Partije demokratskog progresa

 

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) E. F.

PDP

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost PDP-a

Saopćenje za javnost PDP-a

Saopćenje za javnost PDP-a

Promo

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana

Vizija i plan urbanog razvoja Kantona Sarajevo: Transformacija grada za kvalitetniji i bolji život građana