Stranačke aktivnosti     | 27.01.2020. 18:21 |

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

FENA Saopćenje

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

Izaslanstvo HDZ-a BiH predvođeno dr. Draganom Čovićem na sastanku s Donaldom Tuskom

Predsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine i predsjednik HDZ-a BiH predvodio je izaslanstvo HDZ-a BiH na sastanku s predsjednikom Europske pučke stranke (EPP) Donaldom Tuskom.

Dužnosnici su prilikom sastanka govorili o odličnoj suradnji, trenutnoj političkoj situaciji, izbornom zakonodavstvu i kandidatskom statusu BiH.

Dr. Dragan Čović istaknuo je pozitivne procese u Bosni i Hercegovini, poput uspostave Vijeća Ministara BiH, naglašavajući da su stabilni politički odnosi i zaštita jednakopravnosti kroz izmjene Izbornog zakona ključni za BiH i njezine žitelje. Izmjene izbornog zakonodavstva omogućit će legitimno predstavljanje nezavisne političke volje konstitutivnih naroda na svim razinama vlasti i održavanje izbora u Gradu Mostaru.

Dr. Čović je naglasio kako su hrvatski politički predstavnici ustrajno i snažno opredijeljeni za članstvo BiH u EU, ispunjavanje reformskih procesa, jačanje vladavine prava, socio-ekonomsko osnaživanje i europsku BiH.

Na sastanku je iskazana potpuna posvećenost europskom putu BiH, partnerstvu unutar najsnažnije europske političke obitelji i daljnjoj suradnji.

HDZ BiH

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) M. K.

Vezane vijesti

Ministrica Pozder u Mostaru: Turizam iz socijalne pretvarati u razvojnu priču

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

Ministrica Bošnjak posjetila Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'